Brand&Style Consulting

Imázstanácsadás megrendelése

Megrendelés tanácsadás, mentorálás, tanfolyamok, workshopok
Online konzultáció, 1:1 személyes tréning önértékelés, önbizalom, célok, értékek, vezérlő elvek, önazonos kommunikáció témákban. A szolgáltató kisadózó, alanyi adómentes vállalkozó. Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH006798; Felnőttképző nyilvántartási szám: B/2020/002129
A szolgáltatások díjai számla alapján előre fizetendők. A díj kiegyenlítése után küldjük el a belépési, letöltési linkeket, egyéb információkat.
Minden, a megrendelő űrlapon nem rögzített kérdésben az Általános Szerződési Feltételekben és az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak az irányadók.

Énmárka megújulás program megrendelése

BRAND & STYLE Énmárka megújító program megrendelés
A szolgáltató kisadózó, alanyi adómentes vállalkozó. Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH006798; Felnőttképző nyilvántartási szám: B/2020/002129 A *-al jelölt sorok kitöltése kötelező.
A szolgáltatások díjai számla alapján előre fizetendők. A díj kiegyenlítése után küldjük el a belépési, letöltési linkeket, időpontegyeztetést, egyéb információkat.

E-book, online tanfolyam megrendelése

Megrendelés
A szolgáltató kisadózó, alanyi adómentes vállalkozó. Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH006798; Felnőttképző nyilvántartási szám: B/2020/002129
Az e-book, online tanfolyam díja díjbekérő alapján előre fizetendő. A díj kiegyenlítése után küldjük el a belépési, letöltési linkeket és a számlát.